BS - Britské národní normy - strana 8158

Normy BS - Britské národní normy - strana 8158

BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy BS - strana 8158" dle:    


BS EN ISO 6883:2014 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils. Determination of conventional mass per volume (litre weight in air).
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení konvenční objemové hmotnosti (ve vzduchu).)

NEPLATNÁ vydána dne 30.4.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 460.00


SKLADEM
BS EN ISO 6885:2001 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils. Determination of anisidine value.
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení anisidinového čísla.)

NEPLATNÁ vydána dne 15.9.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 782.10


SKLADEM
BS EN ISO 6885:2007 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils. Determination of anisidine value.
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení anisidinového čísla.)

NEPLATNÁ vydána dne 31.10.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 460.00


SKLADEM
BS EN ISO 6886:2008 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils. Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test).
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test).)

NEPLATNÁ vydána dne 30.6.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 460.00


SKLADEM
BS EN ISO 6887-1:1999 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.)

NEPLATNÁ vydána dne 15.5.1999

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 782.10


SKLADEM
BS EN ISO 6887-2:2003 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of meat and meat products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 30.6.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 208.40


SKLADEM
BS EN ISO 6887-3:2003 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a rybích výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 17.10.2003

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 460.00


SKLADEM
BS EN ISO 6887-4:2003+A1:2011 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifická pravidla pro různé výrobky.)

NEPLATNÁ vydána dne 31.1.2012

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 208.40


SKLADEM
BS EN ISO 6887-5:2010 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of milk and milk products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 30.9.2010

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 460.00


SKLADEM
BS EN ISO 6888-1:1999+A2:2018 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species). Technique using Baird-Parker agar medium.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu koaguláza pozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 1: Technika s použitím agarové půdy podle Baird-Parkera.)

NEPLATNÁ vydána dne 5.10.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 208.40


SKLADEM

Zobrazen záznam od 81570 až 81580 z celkem 87211 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.