BS - Britské národní normy - strana 8137

Normy BS - Britské národní normy - strana 8137

BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy BS - strana 8137" dle:    


BS 684-2-2.35:1980 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Analysis by gas-liquid chromatography of methyl esters of fatty acids.

NEPLATNÁ vydána dne 31.3.1980

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6269.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 269.50


SKLADEM
BS 684-2-2.38:1983 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Determination of the proportions of individual sterols in the sterol fraction.

NEPLATNÁ vydána dne 31.10.1983

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 819.30


SKLADEM
BS 684-2-2.38:1992 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Determination of the proportions of individual sterols in the sterol fraction.

NEPLATNÁ vydána dne 1.5.1992

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 880.30


SKLADEM
BS 684-2-2.39:1986 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Determination of the composition of fatty acids in the 2-position.

NEPLATNÁ vydána dne 28.11.1986

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 819.30


SKLADEM
BS 684-2-2.41:1987 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Determination of erucic acid.

NEPLATNÁ vydána dne 31.7.1987

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 819.30


SKLADEM
BS 684-2-2.42:1986 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Determination of 1-monoglyceride and free glycerol contents.

NEPLATNÁ vydána dne 28.11.1986

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6269.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 269.50


SKLADEM
BS 684-2-2.5:1977 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Determination of dissolved soap (alkalinity).

NEPLATNÁ vydána dne 30.5.1986

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6269.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 269.50


SKLADEM
BS 684-2-2.6:1977 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Determination of saponification value.

NEPLATNÁ vydána dne 29.4.1977

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6269.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 269.50


SKLADEM
BS 684-2-2.7:1977 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Determination of unsaponifiable matter.

NEPLATNÁ vydána dne 30.9.1977

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6269.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 269.50


SKLADEM
BS 684-2.1:1976 NEPLATNÁ

Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods. Determination of water by the Karl Fischer method.

NEPLATNÁ vydána dne 29.10.1976

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6269.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 269.50


SKLADEM

Zobrazen záznam od 81360 až 81370 z celkem 87120 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.