BS - Britské národní normy - strana 8114

Normy BS - Britské národní normy - strana 8114

BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy BS - strana 8114" dle:    


BS EN ISO 6647-1:2007 NEPLATNÁ

Rice. Determination of amylose content. Reference method.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže.)

NEPLATNÁ vydána dne 28.9.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 383.30


SKLADEM
BS EN ISO 6647-1:2015 NEPLATNÁ

Rice. Determination of amylose content. Reference method.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže.)

NEPLATNÁ vydána dne 31.5.2015

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 383.30


SKLADEM
BS EN ISO 6647-2:2007 NEPLATNÁ

Rice. Determination of amylose content. Routine methods.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže.)

NEPLATNÁ vydána dne 28.9.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 383.30


SKLADEM
BS EN ISO 6647-2:2015 NEPLATNÁ

Rice. Determination of amylose content. Routine methods.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže.)

NEPLATNÁ vydána dne 31.5.2015

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 383.30


SKLADEM
BS 6649:1985 NEPLATNÁ

Specification for clay and calcium silicate modular bricks.

NEPLATNÁ vydána dne 29.11.1985

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 717.10


SKLADEM
BS 665:1936 NEPLATNÁ

Vertical cross tube boilers.

NEPLATNÁ vydána dne 30.3.1936

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6101.70 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 101.70


SKLADEM
BS EN ISO 665:1995 NEPLATNÁ

Oilseeds. Determination of moisture and volatile matter content.
(Olejnatá semena - Stanovení vlhkosti a obsahu těkavých látek.)

NEPLATNÁ vydána dne 15.8.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 717.10


SKLADEM
BS EN ISO 665:2000 NEPLATNÁ

Oilseeds. Determination of moisture and volatile matter content.
(Olejnatá semena - Stanovení vlhkosti a obsahu těkavých látek.)

NEPLATNÁ vydána dne 15.11.2000

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 383.30


SKLADEM
BS 6650:1985 NEPLATNÁ

Code of practice for control of the operation of a computer.

NEPLATNÁ vydána dne 31.12.1985

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 717.10


SKLADEM
BS 6651:1985 NEPLATNÁ

Code of practice for protection of structures against lightning.

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.1989

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 101.70


SKLADEM

Zobrazen záznam od 81130 až 81140 z celkem 87371 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.