Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).
Methods of analysis of fats and fatty oils. General introduction.
NEPLATNÁ vydána dne 30.11.1982
Vybrané provedení:Methods of analysis of fats and fatty oils. General introduction.
NEPLATNÁ vydána dne 31.1.1990
Vybrané provedení:Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of relative density at t/20°C in air and apparent density (g/ml) in air of fats.
NEPLATNÁ vydána dne 30.4.1979
Vybrané provedení:Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of litre weight in air.
NEPLATNÁ vydána dne 31.10.1985
Vybrané provedení:Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of moisture and other volatile matter.
NEPLATNÁ vydána dne 30.11.1982
Vybrané provedení:Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of the dilatation of fats.
NEPLATNÁ vydána dne 29.10.1976
Vybrané provedení:Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of colour.
NEPLATNÁ vydána dne 29.10.1976
Vybrané provedení:Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of colour.
NEPLATNÁ vydána dne 30.1.1987
Vybrané provedení:Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of specific extinction in ultra-violet light.
NEPLATNÁ vydána dne 30.11.1978
Vybrané provedení:Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods. Determination of refractive index.
NEPLATNÁ vydána dne 31.1.1984
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.