BS - Britské národní normy - strana 8086

Normy BS - Britské národní normy - strana 8086

BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy BS - strana 8086" dle:    


BS 6883:1991 NEPLATNÁ

Specification for elastomer insulated cables for fixed wiring in ships and on mobile and fixed offshore units.

NEPLATNÁ vydána dne 28.6.1991

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
7 959.50


SKLADEM
BS EN ISO 6883:2014 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils. Determination of conventional mass per volume (litre weight in air).
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení konvenční objemové hmotnosti (ve vzduchu).)

NEPLATNÁ vydána dne 30.4.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 326.20


SKLADEM
BS EN ISO 6885:2001 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils. Determination of anisidine value.
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení anisidinového čísla.)

NEPLATNÁ vydána dne 15.9.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 633.40


SKLADEM
BS EN ISO 6885:2007 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils. Determination of anisidine value.
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení anisidinového čísla.)

NEPLATNÁ vydána dne 31.10.2007

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 326.20


SKLADEM
BS EN ISO 6886:2008 NEPLATNÁ

Animal and vegetable fats and oils. Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test).
(Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test).)

NEPLATNÁ vydána dne 30.6.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 326.20


SKLADEM
BS EN ISO 6887-1:1999 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.)

NEPLATNÁ vydána dne 15.5.1999

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 633.40


SKLADEM
BS EN ISO 6887-1:2017 NEPLATNÁ

Microbiology of the food chain. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.)

NEPLATNÁ vydána dne 22.6.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
7 037.80


SKLADEM
BS EN ISO 6887-1:2017-TC NEPLATNÁ

Tracked Changes. Microbiology of the food chain. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění.)

NEPLATNÁ vydána dne 25.2.2020

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (9172.60 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
9 172.60


SKLADEM
BS EN ISO 6887-2:2003 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of meat and meat products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 30.6.2009

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 000.10


SKLADEM
BS EN ISO 6887-3:2003 NEPLATNÁ

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Specific rules for the preparation of fish and fishery products.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a rybích výrobků.)

NEPLATNÁ vydána dne 17.10.2003

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 326.20


SKLADEM

Zobrazen záznam od 80850 až 80860 z celkem 86532 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.