Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).
Specification for installation of gas-fired hot water boilers of rated inputs between 60 kW and 2 MW (2nd and 3rd family gases).
NEPLATNÁ vydána dne 31.3.1986
Vybrané provedení:Specification for installation of gas-fired hot water boilers of rated inputs between 60 kW and 2 MW (2nd and 3rd family gases).
NEPLATNÁ vydána dne 31.7.1990
Vybrané provedení:Specification for installation of gas-fired hot water boilers of rated inputs between 60 kW and 2 MW (2nd and 3rd family gases).
NEPLATNÁ vydána dne 31.10.1991
Vybrané provedení:Specification for installation of gas-fired hot water boilers of rated inputs of between 70kW (net) and 1.8 MW (net) (2nd and 3rd family gases).
NEPLATNÁ vydána dne 30.11.2008
Vybrané provedení:Flowing cereals and milled cereal products. Automatic sampling by mechanical means.
NEPLATNÁ vydána dne 30.4.2007
Vybrané provedení:Rice. Determination of the potential milling yield from paddy and husked rice.
NEPLATNÁ vydána dne 15.4.2000
Vybrané provedení:
Rice. Determination of amylose content. Reference method.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže.)
NEPLATNÁ vydána dne 28.9.2007
Vybrané provedení:
Rice. Determination of amylose content. Reference method.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže.)
NEPLATNÁ vydána dne 31.5.2015
Vybrané provedení:
Rice. Determination of amylose content. Routine methods.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže.)
NEPLATNÁ vydána dne 28.9.2007
Vybrané provedení:
Rice. Determination of amylose content. Routine methods.
(Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže.)
NEPLATNÁ vydána dne 31.5.2015
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 06.09.2024 (Počet položek: 2 346 102)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.