BS - Britské národní normy - strana 7493

Normy BS - Britské národní normy - strana 7493

BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy BS - strana 7493" dle:    


BS 5929-2:1982 NEPLATNÁ

Methods for sensory analysis of food. Paired comparison test.

NEPLATNÁ vydána dne 31.12.1982

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 164.60


SKLADEM
BS 5929-3:1984 NEPLATNÁ

Methods for sensory analysis of food. Triangular test.

NEPLATNÁ vydána dne 31.5.1984

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 717.40


SKLADEM
BS 5929-5:1988 NEPLATNÁ

Methods for sensory analysis of food. ´A´-´not A´ test.

NEPLATNÁ vydána dne 29.1.1988

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 717.40


SKLADEM
BS 5929-6:1989 NEPLATNÁ

Methods for sensory analysis of food. Ranking.

NEPLATNÁ vydána dne 31.8.1989

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 717.40


SKLADEM
BS 5929-7:1992 NEPLATNÁ

Methods for sensory analysis of food. Investigating sensitivity of taste.

NEPLATNÁ vydána dne 31.1.1992

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 717.40


SKLADEM
BS 5929-8:1992 NEPLATNÁ

Methods for sensory analysis of food. Duo-trio test.

NEPLATNÁ vydána dne 31.1.1992

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 717.40


SKLADEM
BS 5929-9:1992 NEPLATNÁ

Methods for sensory analysis of food. Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours.

NEPLATNÁ vydána dne 15.6.1992

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 383.60


SKLADEM
BS 593:1935 NEPLATNÁ

Specification for general purpose laboratory thermometers.

NEPLATNÁ vydána dne 1.8.1935

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6102.20 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM
BS 593:1940 NEPLATNÁ

Specification for general purpose laboratory thermometers.

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.1951

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6102.20 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM
BS 593:1954 NEPLATNÁ

Specification for laboratory thermometers.

NEPLATNÁ vydána dne 25.10.1957

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6102.20 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM

Zobrazen záznam od 74920 až 74930 z celkem 87434 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.