BS - Britské národní normy - strana 7343

Normy BS - Britské národní normy - strana 7343

BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy BS - strana 7343" dle:    


BS 553:1950 NEPLATNÁ

Specification for ethyl acetate.

NEPLATNÁ vydána dne 26.10.1954

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6102.20 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM
BS 553:1956 NEPLATNÁ

Specification for ethyl acetate.

NEPLATNÁ vydána dne 27.12.1956

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6102.20 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM
BS 553:1965 NEPLATNÁ

Specification for ethyl acetate.

NEPLATNÁ vydána dne 31.5.1966

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6102.20 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM
BS 5530-1:1977 NEPLATNÁ

Specification for time measurement instruments: watch case dimensions Dimensions of cases for round movements.

NEPLATNÁ vydána dne 30.12.1977

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6102.20 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM
BS EN ISO 5530-1:2014 NEPLATNÁ

Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.
(Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu.)

NEPLATNÁ vydána dne 31.12.2014

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
7 157.30


SKLADEM
BS 5530-2:1977 NEPLATNÁ

Specification for time measurement instruments: watch case dimensions. Dimensions of fastening elements for wristwatch bracelets.

NEPLATNÁ vydána dne 30.11.1977

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6102.20 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM
BS EN ISO 5530-2:2015 NEPLATNÁ

Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an extensograph.
(Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu.)

NEPLATNÁ vydána dne 28.2.2015

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM
BS ISO 5530-4:2002 NEPLATNÁ

Wheat flour (Triticum aestivum L.). Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an alveograph.
(Pšeničná mouka. Fyzikální charakteristiky těst. Část 4: Stanovení reologických vlastností na alveografu.)

NEPLATNÁ vydána dne 12.9.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
7 157.30


SKLADEM
BS 5531:1978 NEPLATNÁ

Code of practice for safety in erecting structural frames.

NEPLATNÁ vydána dne 31.1.1978

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6102.20 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 102.20


SKLADEM
BS 5531:1988 NEPLATNÁ

Code of practice for safety in erecting structural frames.

NEPLATNÁ vydána dne 31.8.1988

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
7 157.30


SKLADEM

Zobrazen záznam od 73420 až 73430 z celkem 87434 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.