Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).
Specification for ethyl acetate.
NEPLATNÁ vydána dne 26.10.1954
Vybrané provedení:Specification for ethyl acetate.
NEPLATNÁ vydána dne 27.12.1956
Vybrané provedení:Specification for ethyl acetate.
NEPLATNÁ vydána dne 31.5.1966
Vybrané provedení:Specification for time measurement instruments: watch case dimensions Dimensions of cases for round movements.
NEPLATNÁ vydána dne 30.12.1977
Vybrané provedení:
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.
(Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu.)
NEPLATNÁ vydána dne 31.12.2014
Vybrané provedení:Specification for time measurement instruments: watch case dimensions. Dimensions of fastening elements for wristwatch bracelets.
NEPLATNÁ vydána dne 30.11.1977
Vybrané provedení:
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an extensograph.
(Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu.)
NEPLATNÁ vydána dne 28.2.2015
Vybrané provedení:
Wheat flour (Triticum aestivum L.). Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an alveograph.
(Pšeničná mouka. Fyzikální charakteristiky těst. Část 4: Stanovení reologických vlastností na alveografu.)
NEPLATNÁ vydána dne 12.9.2002
Vybrané provedení:Code of practice for safety in erecting structural frames.
NEPLATNÁ vydána dne 31.1.1978
Vybrané provedení:Code of practice for safety in erecting structural frames.
NEPLATNÁ vydána dne 31.8.1988
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 07.07.2025 (Počet položek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.