Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).
Specification for dimensions of housings for hydraulic seals for reciprocating applications.
NEPLATNÁ vydána dne 31.7.1987
Vybrané provedení:Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee. Determination of moisture content (basic reference method).
NEPLATNÁ vydána dne 31.10.1979
Vybrané provedení:Methods of test for coffee and coffee products. Coffee: determination of caffeine content (routine method by HPLC).
NEPLATNÁ vydána dne 15.6.1992
Vybrané provedení:Methods of test for coffee and coffee products. Instant coffee: determination of free and total carbohydrate contents by high performance anion-exchange chromatography.
NEPLATNÁ vydána dne 15.9.1995
Vybrané provedení:Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee: olfactory and visual examination and determination of foreign matter and defects.
NEPLATNÁ vydána dne 31.7.1980
Vybrané provedení:Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee: size analysis by manual sieving.
NEPLATNÁ vydána dne 30.1.1981
Vybrané provedení:Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee: size analysis by manual sieving.
NEPLATNÁ vydána dne 31.10.1991
Vybrané provedení:Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee: determination of loss in mass at 105°C.
NEPLATNÁ vydána dne 31.5.1984
Vybrané provedení:Methods of test for coffee and coffee products. Instant coffee: determination of insoluble matter content.
NEPLATNÁ vydána dne 30.4.1986
Vybrané provedení:Textile machinery and accessories: pirns for winding at the loom. Specification for weft pirns without rings.
NEPLATNÁ vydána dne 31.7.1979
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.