BS - Britské národní normy - strana 7259

Normy BS - Britské národní normy - strana 7259

BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy BS - strana 7259" dle:    


BS 5348-1:1976 NEPLATNÁ

Methods for sampling meat and meat products.. Taking primary samples.

NEPLATNÁ vydána dne 30.4.1976

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
6 107.50


SKLADEM
BS 5348-1:1991 NEPLATNÁ

Methods for sampling meat and meat products. Taking primary samples.

NEPLATNÁ vydána dne 31.10.1991

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 720.60


SKLADEM
BS 5348-2:1989 NEPLATNÁ

Methods for sampling meat and meat products. Preparation of test samples for microbiological examination.

NEPLATNÁ vydána dne 30.6.1989

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 720.60


SKLADEM
BS ISO 5348:1998 NEPLATNÁ

Mechanical vibration and shock. Mechanical mounting of accelerometers.
(Vibrace a rázy - Mechanické připevnění akcelerometrů.)

NEPLATNÁ vydána dne 15.7.1998

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 387.40


SKLADEM
BS 5349-1:1976 NEPLATNÁ

Methods for microbiological examination of gelatine. General introduction and techniques, including sampling and the preparation of dilutions.

NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6107.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 107.50


SKLADEM
BS 5349-10:1976 NEPLATNÁ

Methods for microbiological examination of gelatine. Enumeration of moulds and of yeasts. Colony counts at 25°C.

NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6107.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 107.50


SKLADEM
BS 5349-2:1976 NEPLATNÁ

Methods for microbiological examination of gelatine. Enumeration of micro-organisms and of gelatine-liquefying micro-organisms. Colony counts at 30°C.

NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6107.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 107.50


SKLADEM
BS 5349-3:1976 NEPLATNÁ

Methods for microbiological examination of gelatine. Detection of presumptive coliform organisms and of presumptive Escherichia coli.

NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6107.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 107.50


SKLADEM
BS 5349-4:1976 NEPLATNÁ

Methods for microbiological examination of gelatine. Detection of thermophilic anaerobic spores.

NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6107.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 107.50


SKLADEM
BS 5349-5:1976 NEPLATNÁ

Methods for microbiological examination of gelatine. Enumeration of thermophilic aerobic spores.

NEPLATNÁ vydána dne 30.9.1976

Vybrané provedení:
Anglicky -
Tištěné (6107.50 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
6 107.50


SKLADEM

Zobrazen záznam od 72580 až 72590 z celkem 87371 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.