Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).
Magnetic tape for instrumentation applications. Specification for interchange practices and test methods for unrecorded tape.
NEPLATNÁ vydána dne 29.6.1990
Vybrané provedení:Specification. Backed flexible PVC flooring. Needle-loom felt backed flooring.
NEPLATNÁ vydána dne 31.7.1974
Vybrané provedení:Specification. Backed flexible PVC flooring. Cellular PVC backing.
NEPLATNÁ vydána dne 28.5.1976
Vybrané provedení:Analysis of butter. Method for determination of water, solids-not-fat and fat contents (reference method).
NEPLATNÁ vydána dne 30.4.1984
Vybrané provedení:Analysis of butter. Method for determination of salt content (routine method).
NEPLATNÁ vydána dne 30.4.1984
Vybrané provedení:Analysis of butter. Method for determination of salt content.
NEPLATNÁ vydána dne 15.3.1998
Vybrané provedení:Analysis of butter. Method for determination of free fatty acids in the fat (reference method).
NEPLATNÁ vydána dne 31.7.1985
Vybrané provedení:Analysis of butter. Method for determination of fat acidity and free fatty acids in the fat of butter and milk fat products (reference method).
NEPLATNÁ vydána dne 15.12.1992
Vybrané provedení:Analysis of butter. Method for determination of pH of butter serum.
NEPLATNÁ vydána dne 31.1.1985
Vybrané provedení:Methods for the rapid analysis of butter..
NEPLATNÁ vydána dne 26.6.1974
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 19.09.2025 (Počet položek: 2 235 321)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.