Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
BSi - Společnost BSI British Standards je národním standardizačním úřadem Spojeného království (NSB) a jako taková byla i první na světě. Zastupuje ekonomické a společenské zájmy Spojeného království ve všech evropských a mezinárodních standardizačních organizacích i v rámci vývoje řešení podnikových informací pro britské organizace všech velikostí a oborů. Společnost BSI British Standards spolupracuje s výrobním průmyslem a průmyslem služeb, s podniky, s vládami i spotřebiteli tak, aby usnadnila tvorbu britských, evropských i mezinárodních norem. Součást organizace BSI Group, společnost BSI British Standards, úzce spolupracuje s vládou Spojeného královtsví, zejména skrze Oddělení pro inovace, univerzity a dovednosti (DIUS).
Dial test indicators (lever type) for linear measurement. Metric units..
NEPLATNÁ vydána dne 22.1.1957
Vybrané provedení:
Specification for calibration block No. 2 for ultrasonic examination of welds.
(Svary u oceli - Kalibrační měrka č. 2 pro zkoušení svarů ultrazvukem.)
NEPLATNÁ vydána dne 15.6.1992
Vybrané provedení:Packaging. Sacks. Drop test. Paper sacks.
NEPLATNÁ vydána dne 15.2.1993
Vybrané provedení:Leather for gas meter diaphragmes. Split hide leather.
NEPLATNÁ vydána dne 13.2.1962
Vybrané provedení:E.I. sheep skin leather for gasmeter diaphragms.
NEPLATNÁ vydána dne 31.12.1956
Vybrané provedení:
Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.
(Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí.)
NEPLATNÁ vydána dne 31.7.2008
Vybrané provedení:
Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.
(Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí.)
NEPLATNÁ vydána dne 30.6.2015
Vybrané provedení:Bank telecommunication. Funds transfer messages. Vocabulary and data elements.
NEPLATNÁ vydána dne 30.9.1991
Vybrané provedení:Power driven rail mounted tower cranes.
NEPLATNÁ vydána dne 30.11.1956
Vybrané provedení:Specification for power-driven tower cranes for building and engineering construction.
NEPLATNÁ vydána dne 3.6.1974
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 01.05.2024 (Počet položek: 2 896 514)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.