Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Specification for ethyl acetate.
NEPLATNÁ vydána dne 31.5.1966
Vybrané provedení:Specification for time measurement instruments: watch case dimensions Dimensions of cases for round movements.
NEPLATNÁ vydána dne 30.12.1977
Vybrané provedení:
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.
(Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu.)
NEPLATNÁ vydána dne 31.12.2014
Vybrané provedení:Specification for time measurement instruments: watch case dimensions. Dimensions of fastening elements for wristwatch bracelets.
NEPLATNÁ vydána dne 30.11.1977
Vybrané provedení:
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an extensograph.
(Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu.)
NEPLATNÁ vydána dne 28.2.2015
Vybrané provedení:
Wheat flour (Triticum aestivum L.). Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an alveograph.
(Pšeničná mouka. Fyzikální charakteristiky těst. Část 4: Stanovení reologických vlastností na alveografu.)
NEPLATNÁ vydána dne 12.9.2002
Vybrané provedení:Code of practice for safety in erecting structural frames.
NEPLATNÁ vydána dne 31.1.1978
Vybrané provedení:Code of practice for safety in erecting structural frames.
NEPLATNÁ vydána dne 31.8.1988
Vybrané provedení:Statistical terminology. Glossary of terms relating to probability and general terms relating to statistics.
NEPLATNÁ vydána dne 1.2.1984
Vybrané provedení:Statistical terminology. Glossary of terms relating to the design of experiments.
NEPLATNÁ vydána dne 29.2.1984
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 14.07.2025 (Počet položek: 2 208 183)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.