Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for sampling meat and meat products. Taking primary samples.
NEPLATNÁ vydána dne 31.10.1991
Vybrané provedení:Methods for sampling meat and meat products. Preparation of test samples for microbiological examination.
NEPLATNÁ vydána dne 30.6.1989
Vybrané provedení:
Mechanical vibration and shock. Mechanical mounting of accelerometers.
(Vibrace a rázy - Mechanické připevnění akcelerometrů.)
NEPLATNÁ vydána dne 15.7.1998
Vybrané provedení:Methods for microbiological examination of gelatine. General introduction and techniques, including sampling and the preparation of dilutions.
NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976
Vybrané provedení:Methods for microbiological examination of gelatine. Enumeration of moulds and of yeasts. Colony counts at 25°C.
NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976
Vybrané provedení:Methods for microbiological examination of gelatine. Enumeration of micro-organisms and of gelatine-liquefying micro-organisms. Colony counts at 30°C.
NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976
Vybrané provedení:Methods for microbiological examination of gelatine. Detection of presumptive coliform organisms and of presumptive Escherichia coli.
NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976
Vybrané provedení:Methods for microbiological examination of gelatine. Detection of thermophilic anaerobic spores.
NEPLATNÁ vydána dne 30.7.1976
Vybrané provedení:Methods for microbiological examination of gelatine. Enumeration of thermophilic aerobic spores.
NEPLATNÁ vydána dne 30.9.1976
Vybrané provedení:Methods for microbiological examination of gelatine. Detection of sulphite-reducing organisms.
NEPLATNÁ vydána dne 30.11.1976
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 13.08.2025 (Počet položek: 2 211 957)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.