Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "BS - Národní - Všechny - strana 70" dle:    


BS EN ISO 10272-1:2017+A1:2023

Microbiology of the food chain. Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. Detection method. Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp, the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu.)

Norma vydána dne 20.2.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
8 413.40


SKLADEM
BS EN ISO 10272-2:2017+A1:2023

Microbiology of the food chain. Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. Colony-count technique. Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp and changes in the performance testing of culture media.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 2: Technika počítání kolonií.)

Norma vydána dne 23.2.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
7 974.00


SKLADEM
BS EN 10272:2016

Stainless steel bars for pressure purposes.
(Tyče z korozivzdorných ocelí pro tlakové účely.)

Norma vydána dne 3.7.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
7 095.30


SKLADEM
BS EN 10273:2016

Hot rolled weldable steel bars for pressure purposes with specified elevated temperature properties.
(Tyče ze svařovaných ocelí válcované za tepla pro tlakové účely, se zvláštními požadavky při zvýšených teplotách.)

Norma vydána dne 31.7.2016

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
7 095.30


SKLADEM
BS EN 10273:2016-TC

Tracked Changes. Hot rolled weldable steel bars for pressure purposes with specified elevated temperature properties.
(Tyče ze svařovaných ocelí válcované za tepla pro tlakové účely, se zvláštními požadavky při zvýšených teplotách.)

Norma vydána dne 25.2.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
9 952.60


SKLADEM
BS EN ISO 10273:2017

Microbiology of the food chain. Horizontal method for the detection of pathogenic Yersinia enterocolitica.
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu patogenních Yersinia enterocolitica.)

Norma vydána dne 12.6.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
8 413.40


SKLADEM
BS EN 10274:1999

Metallic materials. Drop weight tear test.
(Kovové materiály - Zkouška padajícím závažím.)

Norma vydána dne 15.9.1999

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 685.10


SKLADEM
BS EN 10275:1999

Metallic materials. Tube ring hydraulic pressure test.
(Kovové materiály - Zkouška prstence vnitřním přetlakem.)

Norma vydána dne 15.9.1999

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 685.10


SKLADEM
BS EN ISO 10275:2020

Metallic materials. Sheet and strip. Determination of tensile strain hardening exponent.
(Kovové materiály - Plechy a pásy - Stanovení exponentu deformačního zpevnění tahem.)

Norma vydána dne 15.9.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
4 345.60


SKLADEM
BS EN 10276-1:2000

Chemical analysis of ferrous materials. Determination of oxygen in steel and iron. Sampling and preparation of steel samples for oxygen determination.
(Chemický rozbor materiálů na bázi železa - Stanovení kyslíku v oceli a železe - Část 1: Vzorkování a příprava vzorků z oceli pro stanovení kyslíku.)

Norma vydána dne 15.8.2000

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 685.10


SKLADEM

Zobrazen záznam od 690 až 700 z celkem 87635 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.