ASTM - Americké technické normy - strana 7502

Normy ASTM - Americké technické normy - strana 7502

ASTM - Společnost ASTM International je jednou z největších nezávislých organizací pro rozvoj norem ve světě - spolehlivý zdroj technických norem pro materiály, výrobky, systémy a služby. Normy společnosti ASTM International jsou známé svojí vysokou technickou kvalitou a aktuálností v rámci trhu, a proto hrají důležitou roli v informační infrastruktuře, která řídí projekci, výrobu a obchod v globální ekonomice. ASTM vydává normy zabývající se kovy, hořlavostí, chemickými výrobky, mazivy, fosilními palivy, textiliemi, barvami, pryží, potrubím, forenzními vědami, elektronikou, energetikou, lékařskými přístroji a bezpočtem dalších témat.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ASTM - strana 7502" dle:    


ASTM E459-05(2016) Historická

Standard Test Method for Measuring Heat Transfer Rate Using a Thin-Skin Calorimeter

NEPLATNÁ vydána dne 1.4.2016

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 787.60


SKLADEM
ASTM E459-97 Historická

Standard Test Method for Measuring Heat Transfer Rate Using a Thin-Skin Calorimeter

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 787.60


SKLADEM
ASTM E46-83 (1987) Historická

Test Methods for Chemical Analysis of Lead- and Tin-Base Solder (Withdrawn 1994)

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


do 1 pracovních dnů
ASTM E460-04 Historická

Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage

NEPLATNÁ vydána dne 1.5.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 600.50


SKLADEM
ASTM E460-12 Historická

Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage

NEPLATNÁ vydána dne 15.10.2012

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 600.50


SKLADEM
ASTM E460-88(1995) Historická

Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 600.50


SKLADEM
ASTM E460-88(2003)e1 Historická

Standard Practice for Determining Effect of Packaging on Food and Beverage Products During Storage (Includes all amendments And changes 8/16/2017).

NEPLATNÁ vydána dne 1.11.2003

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 600.50


SKLADEM
ASTM E461-85 Historická

Recommended Practice for Sensory Evaluation of Industrial and Institutional Food Purchase (Withdrawn 1992)

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 600.50


do 1 pracovních dnů
ASTM E462-84(1989)E01 Historická

Test Method for Odor and Taste Transfer from Packaging Film (Withdrawn 1998)

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


do 1 pracovních dnů
ASTM E462-84(1995) Historická

Test Method for Odor and Taste Transfer from Packaging Film

NEPLATNÁ vydána dne 1.1.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 600.50


do 1 pracovních dnů

Zobrazen záznam od 75010 až 75020 z celkem 89987 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.