ASTM - Americké technické normy - strana 7019

Normy ASTM - Americké technické normy - strana 7019

ASTM - Společnost ASTM International je jednou z největších nezávislých organizací pro rozvoj norem ve světě - spolehlivý zdroj technických norem pro materiály, výrobky, systémy a služby. Normy společnosti ASTM International jsou známé svojí vysokou technickou kvalitou a aktuálností v rámci trhu, a proto hrají důležitou roli v informační infrastruktuře, která řídí projekci, výrobu a obchod v globální ekonomice. ASTM vydává normy zabývající se kovy, hořlavostí, chemickými výrobky, mazivy, fosilními palivy, textiliemi, barvami, pryží, potrubím, forenzními vědami, elektronikou, energetikou, lékařskými přístroji a bezpočtem dalších témat.

Zobrazení ceny: bez DPH
Zobrazovaná měna:
Řadit dle:

Upřesnit výběr pro "Normy ASTM - strana 7019" dle:    


ASTM E1870-11 Historická

Standard Test Method for Odor and Taste Transfer from Polymeric Packaging Film

NEPLATNÁ vydána dne 1.3.2011

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 994.50


SKLADEM
ASTM E1870-11(2019) Historická

Standard Test Method for Odor and Taste Transfer from Polymeric Packaging Film

NEPLATNÁ vydána dne 1.8.2019

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 994.50


SKLADEM
ASTM E1870-98 Historická

Standard Test Method for Odor and Taste Transfer from Polymeric Packaging Film

NEPLATNÁ vydána dne 10.7.1998

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 994.50


SKLADEM
ASTM E1871-06 Historická

Standard Guide for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages

NEPLATNÁ vydána dne 1.8.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 786.70


SKLADEM
ASTM E1871-10 Historická

Standard Guide for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages

NEPLATNÁ vydána dne 1.11.2010

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 786.70


SKLADEM
ASTM E1871-17 Historická

Standard Guide for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages

NEPLATNÁ vydána dne 1.9.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 786.70


SKLADEM
ASTM E1871-97 Historická

Standard Practice for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages

NEPLATNÁ vydána dne 10.5.1997

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 786.70


SKLADEM
ASTM E1871-97(2004) Historická

Standard Practice for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages

NEPLATNÁ vydána dne 1.11.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 786.70


SKLADEM
ASTM E1873-04 Historická

Standard Guide for Detection of Nucleic Acid Sequences by the Polymerase Chain Reaction Technique

NEPLATNÁ vydána dne 1.7.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 786.70


SKLADEM
ASTM E1873-06 Historická

Standard Guide for Detection of Nucleic Acid Sequences by the Polymerase Chain Reaction Technique (Withdrawn 2014)

NEPLATNÁ vydána dne 1.11.2006

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 786.70


SKLADEM

Zobrazen záznam od 70180 až 70190 z celkem 90346 záznamů.


Potřebujete pomoci?


Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.