Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ASTM - Společnost ASTM International je jednou z největších nezávislých organizací pro rozvoj norem ve světě - spolehlivý zdroj technických norem pro materiály, výrobky, systémy a služby. Normy společnosti ASTM International jsou známé svojí vysokou technickou kvalitou a aktuálností v rámci trhu, a proto hrají důležitou roli v informační infrastruktuře, která řídí projekci, výrobu a obchod v globální ekonomice. ASTM vydává normy zabývající se kovy, hořlavostí, chemickými výrobky, mazivy, fosilními palivy, textiliemi, barvami, pryží, potrubím, forenzními vědami, elektronikou, energetikou, lékařskými přístroji a bezpočtem dalších témat.
Standard Test Method for Loss-On-Drying by Thermogravimetry
NEPLATNÁ vydána dne 10.3.1997
Vybrané provedení:Standard Guide for Confidentiality, Privacy, Access, and Data Security Principles for Health Information Including Electronic Health Records
NEPLATNÁ vydána dne 1.11.2004
Vybrané provedení:Standard Guide for Confidentiality, Privacy, Access, and Data Security Principles for Health Information Including Electronic Health Records
NEPLATNÁ vydána dne 1.8.2010
Vybrané provedení:Standard Guide for Confidentiality, Privacy, Access, and Data Security Principles for Health Information Including Electronic Health Records (Withdrawn 2017)
NEPLATNÁ vydána dne 1.4.2014
Vybrané provedení:Standard Guide for Confidentiality, Privacy, Access, and Data Security Principles for Health Information Including Electronic Health Records
NEPLATNÁ vydána dne 1.1.1997
Vybrané provedení:Standard Test Method for Odor and Taste Transfer from Polymeric Packaging Film
NEPLATNÁ vydána dne 1.10.2004
Vybrané provedení:Standard Test Method for Odor and Taste Transfer from Polymeric Packaging Film
NEPLATNÁ vydána dne 1.3.2011
Vybrané provedení:Standard Test Method for Odor and Taste Transfer from Polymeric Packaging Film
NEPLATNÁ vydána dne 10.7.1998
Vybrané provedení:Standard Guide for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages
NEPLATNÁ vydána dne 1.8.2006
Vybrané provedení:Standard Guide for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages
NEPLATNÁ vydána dne 1.11.2010
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 02.05.2024 (Počet položek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.