Publikace  Altbauinstandsetzung 3; Mikroorganismen und Bauwerksinstandsetzung; Veralgung von Fassaden und Mauerwerksentsalzung mit denitrifizierenden Bakterien 29.9.2006 náhled

Altbauinstandsetzung 3; Mikroorganismen und Bauwerksinstandsetzung; Veralgung von Fassaden und Mauerwerksentsalzung mit denitrifizierenden Bakterien

Altbauinstandsetzung 3; Mikroorganismen und Bauwerksinstandsetzung; Veralgung von Fassaden und Mauerwerksentsalzung mit denitrifizierenden Bakterien

Přeložit název

PUBLIKACE vydána dne 29.9.2006


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů *)
Cena595.90 bez DPH
595.90

Informace o produktu:

Označení: Altbauinstandsetzung 3; Mikroorganismen und Bauwerksinstandsetzung; Veralgung von Fassaden und Mauerwerksentsalzung mit denitrifizierenden Bakterien
Počet stran: 118
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Poznámka: Paperback / softback, Unsewn / adhesive bound
Datum vydání: 29.9.2006
Země: Německá publikace
Kategorie: Německé publikace
*) U zboží, které není skladem a musí se objednávat u vydavatele, budou započítány i skutečné náklady na dopravné a balné. Jejich výši Vám sdělíme na základě Vašeho dotazu na e-mailu info@normservis.cz, popř. na telefonním čísle +420 566 621 759.

Anotace textu normy :

Mikroorganismen wie Algen, Pilze oder Bakterien können sowohl positiven als auch schädlichen Einfluss auf die Bausubstanz haben. Sowohl die positiven Wirkungen bestimmter Mikroorganismen und ihre Einsatzmöglichkeiten, als auch die Negativwirkungen werden vom Autor - einschließlich der Lösungsvorschläge und Präventionsverfahren - vorgestellt.

Product Type:Paperback / softback, Unsewn / adhesive bound
ISBN: 9783410164289
Publisher:Beuth Verlag GmbH
Edition:1. Ausgabe mit Abbildungen, Tabellen
Language:ger
Note:Unit weight: 200 gr, Width: 148 mm, Height: 210 mm

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací / Rozumím