Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
Přeložit název
PUBLIKACE vydána dne 1.11.2025
Označení: ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Datum vydání: 1.11.2025
Země: Americká publikace
Kategorie: ASTM Section 15 - General Products, Chemical Specialties, and End Use Products
Volume 15.12 includes standards on:
Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems — equipment design, units of measurement, device performance, user requirements, and predictive accuracy for electronic devices that evaluate composition or quality constituents of livestock, meat, and poultry.
Food Service Equipment — Specifications, test methods, and performance requirements for food service equipment intended for use in commercial and institutional establishments, including cooking and warming, energy protocol, cleaning, and sanitation.
ISBN 979-8-88773-208-4
Poslední aktualizace: 14.01.2025 (Počet položek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.