Publikace  ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment 1.11.2024 náhled

ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment

ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment

Přeložit název

PUBLIKACE vydána dne 1.11.2024


Jazyk
Provedení
DostupnostIhned po vydání
Cena6 748.00 bez DPH
6 748.00

Informace o produktu:

Označení: ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Datum vydání: 1.11.2024
Země: Americká publikace
Kategorie: ASTM Section 15 - General Products, Chemical Specialties, and End Use Products

Anotace textu normy :

Volume 15.12 includes standards on:
Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems — equipment design, units of measurement, device performance, user requirements, and predictive accuracy for electronic devices that evaluate composition or quality constituents of livestock, meat, and poultry.
Food Service Equipment — Specifications, test methods, and performance requirements for food service equipment intended for use in commercial and institutional establishments, including cooking and warming, energy protocol, cleaning, and sanitation.
ISBN 979-8-88773-106-3

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.