Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
Přeložit název
PUBLIKACE vydána dne 1.11.2024
Označení: ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Datum vydání: 1.11.2024
Země: Americká publikace
Kategorie: ASTM Section 15 - General Products, Chemical Specialties, and End Use Products
Volume 15.12 includes standards on:
Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems — equipment design, units of measurement, device performance, user requirements, and predictive accuracy for electronic devices that evaluate composition or quality constituents of livestock, meat, and poultry.
Food Service Equipment — Specifications, test methods, and performance requirements for food service equipment intended for use in commercial and institutional establishments, including cooking and warming, energy protocol, cleaning, and sanitation.
ISBN 979-8-88773-106-3
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.09.2024 (Počet položek: 2 346 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.