Publikace  ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment 1.11.2022 náhled

ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment

ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment

Přeložit název

PUBLIKACE vydána dne 1.11.2022


DostupnostVyprodáno
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o produktu:

Označení: ASTM Volume 15.12 - Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment
Přibližná hmotnost: 300 g (0.66 liber)
Datum vydání: 1.11.2022
Země: Americká publikace

Anotace textu normy :

Volume 15.12 includes standards on:
Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems — equipment design, units of measurement, device performance, user requirements, and predictive accuracy for electronic devices that evaluate composition or quality constituents of livestock, meat, and poultry.
Food Service Equipment — Specifications, test methods, and performance requirements for food service equipment intended for use in commercial and institutional establishments, including cooking and warming, energy protocol, cleaning, and sanitation.
ISBN 978-1-6822-1904-1

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.