Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Hygiene requirements for the production and aseptic filling of beverages and dairy products - Hints to microbiological performance tests.
Automaticky přeložený název:
Hygienické požadavky na výrobu a aseptické plnění nápojů a mléčných výrobků - rady, které mikrobiologických výkonnostních testů.
NORMA vydána dne 1.8.2014
Označení normy: VDI 4066Blatt3
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2014
Kód zboží: NS-578415
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy VDI
Hygieneanforderungen an die Herstellung und aseptische Abfüllung von Getränken und Molkereiprodukten - Hinweise zu mikrobiologischen Funktionsprüfungen.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.04.2024 (Počet položek: 2 896 007)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.