Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Emission control - Installations for cooking and heat-treating foods - Processing potatoes into semi-finished or finished products.
Automaticky přeložený název:
Regulace emisí - Zařízení pro vaření a tepelné zpracování potravin - Zpracování brambor do polotovarů nebo hotových výrobků.
NORMA vydána dne 1.11.2014
Označení normy: VDI 3895Blatt2
Datum vydání normy: 1.11.2014
Kód zboží: NS-578252
Počet stran: 60
Přibližná hmotnost: 180 g (0.40 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy VDI
Emise ze stacionárních zdrojů
Zařízení a vybavení potravinářského průmyslu
Emissionsminderung - Anlagen zum Garen und Wärmebehandeln von Lebensmitteln - Verarbeiten von Kartoffeln zu Halbfertig- oder Fertigprodukten.
Poslední aktualizace: 01.07.2025 (Počet položek: 2 206 436)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.