Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Installations for cooking and heat - Treating foods Basic - Overview - Fish and meat.
Automaticky přeložený název:
Zařízení na vaření a topení - Léčba potravin Základní - Přehled - ryby a maso.
NORMA vydána dne 1.12.1996
Označení normy: VDI 3895Blatt1
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.1996
Kód zboží: NS-578250
Počet stran: 35
Přibližná hmotnost: 105 g (0.23 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy VDI
Emissionsminderung - Anlagen zum Garen und Wärmebehandeln von Lebensmitteln - Grundlagen - Übersicht - Fisch und Fleisch.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.06.2025 (Počet položek: 2 204 105)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.