Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Emission control - Installations for cooking and heat-treating foods - Fish and meat.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.10.2017
Označení normy: VDI 3895Blatt1
Datum vydání normy: 1.10.2017
Kód zboží: NS-796280
Počet stran: 72
Přibližná hmotnost: 216 g (0.48 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy VDI
Emissionsminderung - Anlagen zum Garen und Wärmebehandeln von Lebensmitteln - Fisch und Fleisch.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 01.07.2025 (Počet položek: 2 206 436)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.