Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Black pepper and white pepper, whole or ground. Determination of ipiperine content. Spetrophotometric method.
Automaticky přeložený název:
Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 7.7.2010
Označení normy: UNE-ISO 5564:2010
Datum vydání normy: 7.7.2010
Kód zboží: NS-568045
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 16.03.2025 (Počet položek: 2 232 382)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.