Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Black pepper and white pepper, whole or ground. Determination of ipiperine content. Spetrophotometric method.
Automaticky přeložený název:
Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 7.7.2010
Označení normy: UNE-ISO 5564:2010
Datum vydání normy: 7.7.2010
Kód zboží: NS-568045
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 24.04.2024 (Počet položek: 2 895 425)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.