Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices. Saffron(Crocus Sativus L.). Part 2: Test methods.
Automaticky přeložený název:
Šafrán (Crocus sativus Linné). Část 2: Metody zkoušení.
NORMA vydána dne 27.7.2011
Označení normy: UNE-ISO 3632-2:2011/ERRATUM:2011
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 27.7.2011
Kód zboží: NS-567997
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Spices. Saffron( Crocus Sativus L.). Part 2: Test methods.
(Šafrán (Crocus sativus Linné). Část 2: Metody zkoušení.)
Norma vydána dne 25.5.2011
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.