Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments. Determination of degree of fineness of griding. Hand sieving method(Reference method)
Automaticky přeložený název:
Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 24.3.2010
Označení normy: UNE-ISO 3588:2010
Datum vydání normy: 24.3.2010
Kód zboží: NS-567995
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
7.7.2010
9.2.2011
7.7.2010
7.7.2010
24.3.2010
24.3.2010
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.