Norma UNE-ISO 3588:2010 24.3.2010 náhled

UNE-ISO 3588:2010

Spices and condiments. Determination of degree of fineness of griding. Hand sieving method(Reference method)

Automaticky přeložený název:

Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 24.3.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena666.90 bez DPH
666.90

Informace o normě:

Označení normy: UNE-ISO 3588:2010
Datum vydání normy: 24.3.2010
Kód zboží: NS-567995
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Koření

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.