Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments. Determination of degree of fineness of griding. Hand sieving method(Reference method)
Automaticky přeložený název:
Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 24.3.2010
Označení normy: UNE-ISO 3588:2010
Datum vydání normy: 24.3.2010
Kód zboží: NS-567995
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
7.7.2010
9.2.2011
7.7.2010
7.7.2010
24.3.2010
24.3.2010
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 14.03.2025 (Počet položek: 2 232 255)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.