Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sensory anlalysis. Methods for assesing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging.
Automaticky přeložený název:
Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku.
NORMA vydána dne 12.11.2008
Označení normy: UNE-ISO 13302:2008
Datum vydání normy: 12.11.2008
Kód zboží: NS-567790
Počet stran: 61
Přibližná hmotnost: 183 g (0.40 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.05.2024 (Počet položek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.