Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free) (ISO 8534:2008)
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu).
NORMA vydána dne 12.11.2008
Označení normy: UNE-EN ISO 8534:2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 12.11.2008
Kód zboží: NS-566911
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 01.08.2024 (Počet položek: 2 341 429)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.