Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)
Automaticky přeložený název:
Materiály a předměty určené pro styk s potravinami - Příbory a stolní nádobí - Část 5: Specifikace metody zkoušení příboru na ostrost a zachování ostří.
NORMA vydána dne 8.6.2005
Označení normy: UNE-EN ISO 8442-5:2005
Datum vydání normy: 8.6.2005
Kód zboží: NS-566874
Počet stran: 32
Přibližná hmotnost: 96 g (0.21 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
Kuchyňské nádobí, stolní nádobí, příbory
22.4.1999
13.3.1995
13.11.1998
23.11.1998
23.11.1998
23.11.1998
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 17.12.2025 (Počet položek: 2 252 317)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.