Změna UNE-EN ISO 6579-1:2017/A1:2021 20.1.2021 náhled

UNE-EN ISO 6579-1:2017/A1:2021

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)

Přeložit název

NORMA vydána dne 20.1.2021


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1863.30 bez DPH
1 863.30

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 6579-1:2017/A1:2021
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 20.1.2021
Kód zboží: NS-1016955
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Tato změna (oprava) patří k této normě:

UNE-EN ISO 6579-1:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella - Část 1: Průkaz bakterií rodu Salmonella.)

Norma vydána dne 26.7.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 258.90


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.