Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) (ISO 6321:2002)
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení bodu tání v otevřené kapiláře (bod tání posunem).
NORMA vydána dne 24.1.2003
Označení normy: UNE-EN ISO 6321:2003
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 24.1.2003
Kód zboží: NS-566389
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 24.08.2025 (Počet položek: 2 213 294)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.