NEPLATNÁ UNE-EN ISO 6321:2003 24.1.2003 náhled

UNE-EN ISO 6321:2003

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) (ISO 6321:2002)

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení bodu tání v otevřené kapiláře (bod tání posunem).



NORMA vydána dne 24.1.2003


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1789.30 bez DPH
1 789.30

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 6321:2003
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 24.1.2003
Kód zboží: NS-566389
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.