Norma UNE-EN ISO 5764:2010 5.1.2010 náhled

UNE-EN ISO 5764:2010

Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009)

Automaticky přeložený název:

Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 5.1.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 013.20 bez DPH
2 013.20

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 5764:2010
Datum vydání normy: 5.1.2010
Kód zboží: NS-566308
Počet stran: 27
Přibližná hmotnost: 81 g (0.18 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.