Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009)
Automaticky přeložený název:
Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 5.1.2010
Označení normy: UNE-EN ISO 5764:2010
Datum vydání normy: 5.1.2010
Kód zboží: NS-566308
Počet stran: 27
Přibližná hmotnost: 81 g (0.18 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.