Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009)
Automaticky přeložený název:
Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 5.1.2010
Označení normy: UNE-EN ISO 5764:2010
Datum vydání normy: 5.1.2010
Kód zboží: NS-566308
Počet stran: 27
Přibližná hmotnost: 81 g (0.18 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 10.05.2025 (Počet položek: 2 198 913)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.