Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Dried milk - Determination of moisture content (Reference method) (ISO 5537:2004)
Automaticky přeložený název:
Sušené mléko - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 31.12.2004
Označení normy: UNE-EN ISO 5537:2004
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.12.2004
Kód zboží: NS-566291
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 10.05.2025 (Počet položek: 2 198 913)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.