Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cheese and processed cheese - Determination of total solids content (Reference method) (ISO 5534:2004)
Automaticky přeložený název:
Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 3.12.2004
Označení normy: UNE-EN ISO 5534:2004
Datum vydání normy: 3.12.2004
Kód zboží: NS-566289
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.