Norma UNE-EN ISO 5534:2004 3.12.2004 náhled

UNE-EN ISO 5534:2004

Cheese and processed cheese - Determination of total solids content (Reference method) (ISO 5534:2004)

Automaticky přeložený název:

Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 3.12.2004


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 676.70 bez DPH
1 676.70

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 5534:2004
Datum vydání normy: 3.12.2004
Kód zboží: NS-566289
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Sýry

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.