Norma UNE-EN ISO 5530-1:2025 1.10.2025 náhled

UNE-EN ISO 5530-1:2025

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.10.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2774.30 bez DPH
2 774.30

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 5530-1:2025
Datum vydání normy: 1.10.2025
Kód zboží: NS-1242219
Počet stran: 50
Přibližná hmotnost: 150 g (0.33 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.