Norma UNE-EN ISO 4833-2:2014 5.2.2014 náhled

UNE-EN ISO 4833-2:2014

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 degrees C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013)

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení počtu mikroorganismů - Část 2: Technika roztěrem a počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C.



NORMA vydána dne 5.2.2014


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2023.00 bez DPH
2 023.00

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 4833-2:2014
Datum vydání normy: 5.2.2014
Kód zboží: NS-566171
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

UNE-EN ISO 4833-2:2014/A1:2022 Změna

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique - Amendment 1: Clarification of scope (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení počtu mikroorganismů - Část 2: Technika roztěrem a počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C.)

Změna vydána dne 28.9.2022

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 172.40


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.