Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method). (ISO 3727-1:2001)
Automaticky přeložený název:
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 29.7.2002
Označení normy: UNE-EN ISO 3727-1:2002
Datum vydání normy: 29.7.2002
Kód zboží: NS-565897
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 28.04.2024 (Počet položek: 2 896 137)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.