Norma UNE-EN ISO 3596:2002 26.4.2002 náhled

UNE-EN ISO 3596:2002

Animal and vegetable fats and oils. Determination of unsaponifiable matter. Method using diethyl ether extraction. (ISO 3596:2000)

Automaticky přeložený název:

Metody zkoušení tuků a olejů - Stanovení nezmýdelnitého podílu - Metoda diethyletherové extrakce.



NORMA vydána dne 26.4.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 539.40 bez DPH
1 539.40

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 3596:2002
Datum vydání normy: 26.4.2002
Kód zboží: NS-565859
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.