Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils. Determination of unsaponifiable matter. Method using diethyl ether extraction. (ISO 3596:2000)
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení tuků a olejů - Stanovení nezmýdelnitého podílu - Metoda diethyletherové extrakce.
NORMA vydána dne 26.4.2002
Označení normy: UNE-EN ISO 3596:2002
Datum vydání normy: 26.4.2002
Kód zboží: NS-565859
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 05.02.2025 (Počet položek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.