Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents (ISO 23275-2:2006)
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Ekvivalenty kakaového másla v kakaovém másle a hořké čokoládě - Část 2: Kvantitativní vyjádření ekvivalentů kakaového másla.
NORMA vydána dne 1.7.2009
Označení normy: UNE-EN ISO 23275-2:2009
Datum vydání normy: 1.7.2009
Kód zboží: NS-565482
Počet stran: 23
Přibližná hmotnost: 69 g (0.15 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.2.1959
15.3.1963
15.2.1973
1.2.1973
1.6.1961
15.5.1958
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.02.2025 (Počet položek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.