Norma UNE-EN ISO 1666:1998 22.7.1998 náhled

UNE-EN ISO 1666:1998

STARCH. DETERMINATION OF MOISTURE CONTENT. OVEN-DRYING METHODS.(ISO 1666:1996).

Automaticky přeložený název:

Škrob - Stanovení obsahu vlhkosti sušením.



NORMA vydána dne 22.7.1998


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 154.60 bez DPH
1 154.60

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 1666:1998
Datum vydání normy: 22.7.1998
Kód zboží: NS-564882
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.