MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS. HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION OF ESCHERICHIA COLI O157. (ISO 16654:2001)
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.
NORMA vydána dne 21.2.2002
Označení normy: UNE-EN ISO 16654:2002
Datum vydání normy: 21.2.2002
Kód zboží: NS-564881
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Desc: UNE-EN ISO 16654:2002
MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS - HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION OF ESCHERICHIA COLI O157 - AMENDMENT 1: ANNEX B: RESULT OF INTERLABORATORY STUDIES (ISO 16654:2001/AMD 1:2017)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.)
Změna vydána dne 15.11.2017
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 22.01.2021 (Počet položek: 2 426 501)
© Copyright 2021 NORMSERVIS s.r.o.