Norma UNE-EN ISO 16654:2002 21.2.2002 náhled

UNE-EN ISO 16654:2002

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157. (ISO 16654:2001)

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.



NORMA vydána dne 21.2.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 021.20 bez DPH
2 021.20

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 16654:2002
Datum vydání normy: 21.2.2002
Kód zboží: NS-564881
Počet stran: 23
Přibližná hmotnost: 69 g (0.15 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

UNE-EN ISO 16654:2002/A1:2017 Změna

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 - Amendment 1: Annex B: Result of interlaboratory studies (ISO 16654:2001/Amd 1:2017)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.)

Změna vydána dne 15.11.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 546.20


SKLADEM
UNE-EN ISO 16654:2002/A2:2023 Změna

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 - Amendment 2: Inclusion of performance testing of all culture media and reagents (ISO 16654:2001/Amd 2:2023)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.)

Změna vydána dne 20.12.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 159.70


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.