Norma UNE-EN ISO 16654:2002 21.2.2002 náhled

UNE-EN ISO 16654:2002

MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS. HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION OF ESCHERICHIA COLI O157. (ISO 16654:2001)

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.



NORMA vydána dne 21.2.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 409.50 bez DPH
1 409.50

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 16654:2002
Datum vydání normy: 21.2.2002
Kód zboží: NS-564881
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy UNE-EN ISO 16654:2002 :

Desc: UNE-EN ISO 16654:2002

K této normě náleží tyto změny:

UNE-EN ISO 16654:2002/A1:2017 Změna

MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS - HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION OF ESCHERICHIA COLI O157 - AMENDMENT 1: ANNEX B: RESULT OF INTERLABORATORY STUDIES (ISO 16654:2001/AMD 1:2017)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.)

Změna vydána dne 15.11.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 205.50


SKLADEM

Doporučujeme:


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací / Rozumím