Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)
Přeložit název
NORMA vydána dne 22.9.2021
Označení normy: UNE-EN ISO 16140-5:2021
Datum vydání normy: 22.9.2021
Kód zboží: NS-1037452
Počet stran: 46
Přibližná hmotnost: 138 g (0.30 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 01.08.2025 (Počet položek: 2 211 585)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.