Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)
Přeložit název
NORMA vydána dne 28.12.2016
Označení normy: UNE-EN ISO 16140-2:2016
Datum vydání normy: 28.12.2016
Kód zboží: NS-670771
Počet stran: 75
Přibližná hmotnost: 225 g (0.50 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method — Amendment 1: Revision of qualitative method comparison study data evaluation, relative level of detection calculations in the interlaboratory study, calculation and interpretation of the relative trueness study, and inclusion of a commercial sterility testing protocol for specific products (ISO 16140-2:2016/A1:2024)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 2: Protokol pro validaci alternativních (vlastních - autorských) metod ve srovnání s referenční metodou.)
Změna vydána dne 9.4.2025
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.