Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 1: Vocabulary (ISO 16140-1:2016)
Přeložit název
NORMA vydána dne 28.12.2016
Označení normy: UNE-EN ISO 16140-1:2016
Datum vydání normy: 28.12.2016
Kód zboží: NS-670770
Počet stran: 21
Přibližná hmotnost: 63 g (0.14 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Matematika. Přírodní vědy (názvosloví)
Mikrobiologie potravin
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.04.2024 (Počet položek: 2 859 866)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.