Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils (ISO 16035:2003)
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení halogenovaných uhlovodíků s nízkým bodem varu v jedlých olejích.
NORMA vydána dne 15.11.2006
Označení normy: UNE-EN ISO 16035:2006
Datum vydání normy: 15.11.2006
Kód zboží: NS-564801
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.3.1978
15.1.1975
15.10.1984
15.9.1981
15.11.1975
15.2.1978
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 20.09.2024 (Počet položek: 2 351 328)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.