Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Determination of alkaline phosphatase activity - Part 2: Fluorimetric method for cheese (ISO 11816-2:2016)
Přeložit název
NORMA vydána dne 8.3.2017
Označení normy: UNE-EN ISO 11816-2:2017
Datum vydání normy: 8.3.2017
Kód zboží: NS-679179
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Sýry
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.09.2024 (Počet položek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.