Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)
Přeložit název
NORMA vydána dne 20.12.2023
Označení normy: UNE-EN ISO 10272-1:2018/A1:2023
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 20.12.2023
Kód zboží: NS-1162238
Počet stran: 33
Přibližná hmotnost: 99 g (0.22 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Campylobacter spp. - Část 1: Metoda průkazu.)
Norma vydána dne 21.2.2018
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 15.05.2025 (Počet položek: 2 200 082)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.